Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΟΙ 4 ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΑΡΩ




To πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες Ταρω σας είναι στο χέρι σας.  Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες που πρέπει να τηρούνται.

1. Ποτέ μην δανείζετε τις κάρτες Ταρω σας σε κανέναν, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την ενέργεια των καρτών. Καθώς θα γίνεστε πιο εξοικειωμένοι με τις κάρτες σας, θα δημιουργήσετε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ αυτών και εσάς. Αυτό είναι πολύ ισχυρό. Η μόνη φορά που θα πρέπει να επιτρέψετε να αγγιχτούν οι κάρτες σας από τρίτους είναι εάν κάνετε μία ανάγνωση για αυτούς.
2. Για να μάθετε τις κάρτες γρήγορα, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με αυτές.
Κάθε μέρα φροντίζετε  να παίρνετε μια κάρτα στην τύχη και να εργάζεστε πάνω σε  αυτήν αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις κάρτες γρήγορα, έτσι ώστε σύντομα θα είστε σε θέση να διαβάζετε  τον εαυτό σας και τους άλλους.
3. Πάντα να ανακατεύετε την τράπουλα καλά πριν την ανάγνωση, καθώς αυτό λειτουργεί ως ένα τελετουργικό καθαρισμού και σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τις κάρτες. Το ανακάτεμα των καρτών είναι ένα σημαντικό μέρος της ανάγνωσης . Όταν τελειώσετε την ανάγνωση, ανακατέψει τα χαρτιά και πάλι, πριν να τα επιστρέψετε στο μέρος φύλαξης, ύφασμα ή τσάντα Ταρω, καθώς αυτό καθαρίζει την ενέργεια από την ανάγνωση και είναι  έτοιμη  για  χρήση την επόμενη φορά.
4. Όταν δεν χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας, πάντα τις τυλίγουμε σε ένα πανί ή, αν προτιμάτε, να τίς τοποθετήσετε σε ένα κουτί. διαφορετικά  μπορεί να επηρεαστούν από το περιβάλλον τους. Για παράδειγμα, αν ζείτε σε ένα χαοτικό σπίτι, αυτή η ενέργεια μπορεί να ενταχθεί στις κάρτες σας.
Αντιμετωπίζετε με  σεβασμό  τις κάρτες σας. Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να τοποθετήσουν  ένα κρύσταλλο, όπως αμέθυστος, με τις κάρτες τους για να διαλύσει την αρνητικότητα, ή να προσθέτουν μια σταγόνα λάδι, όπως το λιβάνι ή σανταλόξυλο, για επιπλέον προστασία. Αυτή είναι μια εντελώς προσωπική επιλογή και δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Ωστόσο, αν νομίζετε ότι αυτό είναι σωστό για σας, τότε γιατί όχι;

ΚΑΊΣΑΡΑΣ




3 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες σας...είστε κατάπληκτος. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες σας...είστε κατάπληκτος. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εrgodhgos σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου και τα καλά σου λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή